logo

Yogapraktijk Cita

voor yoga én bewustzijn

Verdieping voor thuis

Creëer thuis een veilige, rustige plek voor jezelf. Ga zitten, sluit de ogen en keer naar binnen. Laat de stem je uitnodigen om op reis te gaan in je binnenwereld.

Van onze zintuigen trekken de ogen ons het krachtigst een waarneming in. Daarom geen video maar een geluidsopname. Dan stem je gemakkelijker af op je binnenwereld en beweeg je zoals voor het moment past.

Luisterlessen bieden intimiteit met jezelf. Dit verdiept de ervaring. Herhaling versterkt ook nog eens de werking van een les. Natuurlijk gaan de gedachten al uit naar de volgende houding. Dit hoort er bij. De meditatie helpt je om steeds opnieuw aan te komen in het moment.

Enige ervaring met yoga en meditatie is nodig om de les te kunnen volgen. Je hebt een abonnement op de luisterlessen in combinatie met persoonlijke lessen of groepslessen.

Jaarabonnement verdieping voor thuis € 68,-

  • 4 verdiepingslessen van 50 minuten, met schetsen;
  • 4 maal een opname van een groepsles tijdens het seizoen.

De lessen zijn van jou. Je logt in op de website en na het downloaden kun je een les volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Aanbevelingen

‘Het is even wennen om de instructie alleen te kunnen beluisteren. Met de tekeningen erbij gaan de oefeningen eigenlijk vanzelf. Ik kan me steeds beter ontspannen.’

‘De verdiepingslessen zijn een stimulans voor me.’