logo

Yogapraktijk Cita

voor yoga én bewustzijn

Verdieping voor thuis

Creëer thuis een veilige, rustige plek voor jezelf. Ga zitten, sluit de ogen en keer naar binnen. Laat de stem je uitnodigen om op reis te gaan in je binnenwereld. Van onze zintuigen trekken de ogen ons het krachtigst een waarneming in. Daarom geen video maar een geluidsopname. Dan stem je gemakkelijker af op je binnenwereld en beweeg je zoals voor het moment past.
Luisterlessen bieden intimiteit met jezelf. Dit verdiept de ervaring. Herhaling versterkt ook nog eens de werking van een les. Natuurlijk gaan de gedachten al uit naar de volgende houding. Dit hoort er bij. De meditatie helpt je om steeds opnieuw aan te komen in het moment.
Enige ervaring met yoga en meditatie is nodig om de les te kunnen volgen. Je hebt een abonnement op de luisterlessen in combinatie met persoonlijke lessen of groepslessen.

Jaarabonnement verdieping voor thuis
Een jaarabonnement bestaat uit een aantal geluidsopnamen van meditatities en yogalessen. Ieder jaar diep ik een thema uit. Het thema komt dat jaar ook terug in de gewone lessen maar minder uitgebreid. Naast de opnamen krijg je een korte inhoudelijke toelichting en zijn de yogalessen uitgetekend.

  • Seizoen 2020-2021, De stille getuige. Twee zitmeditaties en drie yogalessen (€ 75,-).
  • Seizoen 2019- 2020, Non-dualisme. Vier yogalessen met meditatie (€ 60,-).

Je logt in op de website en daarna zijn de lessen van dit seizoen beschikbaar. Heb je belangstelling voor lessen uit een eerder seizoen? Neem dan contact met me op.

Aanbevelingen

‘Het is even wennen om de instructie alleen te kunnen beluisteren. Met de tekeningen erbij gaan de oefeningen eigenlijk vanzelf. Ik kan me steeds beter ontspannen.’

‘De verdiepingslessen zijn een stimulans voor me.’