We zijn geneigd om onze levenshouding steeds opnieuw te bevestigen. Zo groeien we bij onze kern vandaan. In diepe ontspanning mag elke houding oplossen. Dan ervaren we een natuurlijke staat van innerlijk vrede, harmonie en gezondheid.

Persoonlijke yogales

Ontdek hoe jij spanning vastzet in lichaam en geest. Ontdek ook hoe je deze kunt verzachten. Dit is voor iedereen anders. Na een paar lessen voel je wat de energie ruimte geeft.

Iedereen die vanuit acceptatie en vriendelijkheid beweegt, kan thuis yoga beoefenen. Je kunt daarvoor de oefeningen gebruiken die we tijdens de les met elkaar doen. Belangrijker dan de soort houding is de energie waarmee je die houdingen in gaat. Samen onderzoeken we wat jou het beste ondersteunt. Vaak zijn twee afspraken al genoeg.

Soms blijkt een vervolg prettig. Dan is het belangrijk dat je thuis drie keer per week aandacht geeft aan zowel de spanning als aan wat ruimte geeft. Tijdens de persoonlijke yogales zoeken we naar de volgende stap. Een traject duurt maximaal 12 weken daarna is het belangrijk om het even te laten voor wat het is.

Tijd en adres: in overleg te bepalen;
Prijs: € 40,- per les van een uur.

Aanbevelingen

‘Ik heb ervaren welke emoties vastzitten in de pijnlijke plek. Ik kan de pijn nu beter accepteren en ga er anders mee om.’

‘Na de les werd de druk op mijn borst eerst groter. Ik was verdrietig. Nu voel ik ruimte en is de druk weg.’

‘Ik ben me beter bewust van mijn lichaamshouding. De oefeningen zijn een houvast om aan het eind van de dag tot rust te komen.’

Scroll naar boven